Shearer Candles

Shearer Candles grundades 1897 och är idag en ledande tillverkare och leverantör av hantverksljus och doftprodukter. Med inspiration av det vackra Skottland och genom att enbart arbeta med de renaste ingredienserna, arbetar Shearer ständigt med att överträffa kundernas förväntningarna runt om i världen.

Shearer är den äldsta producenten av livsstilsljus i Storbritannien och tillverkningen grundas på en lång tradition av skotsk ljustillverkning. Grundarna Shearer och Harvey arbetade ursprungligen i Candleriggsområdet (en av Glasgows äldsta gator och en historisk plats för ljustillverkning) innan de, för över 120 år sedan, öppnade en egen fabrik i stadens utkanter.

Idag skulle de antagligen bli förvånade över att se fabriken fylld med modern ljustillverkningsteknik och glädjas över Shearer Candles popularitet runt om i världen. Även om mycket har förändrats är Shearer Candles fortfarande kända för hantverksmässig produktion och fokus på detaljer och hantverk.
Shearer Candles produkter återfinns idag hos ledande återförsäljare, hotell och restauranger, för att inte tala om alla ljusälskare runt om i världen som uppskattar de fantastiska ljusen.